Clambake avagy életérzés a keleti partról - Vacsoraest
.1

Clambake avagy életérzés a keleti partról - Vacsoraest

Csütörtök, 19:30-23:0048 napja
MyFish Seafood Grill & BarBudakalász, Premium Lupa Lake beach, Tó utca, Hungary

Homár varázslat – különleges homárvacsora a Lupa tó homokos tengerpartján. Különleges. Elegáns. Ízletes. Azaz, finom ételek az óceánból melyek kielégítik az Önök vágyait az élet örömei után.

A Myfish Seafood Bar and Grill büszke arra a tényre, hogy Magyarországon Mi vagyunk az egyetlen olyan társaság, mely szolgáltatási körébe felvette, az autentikus amerikai New England stílusú Clambake party service szolgáltatást, melyet most egy exkluzív vacsoraestbe integráltunk be. 40 darab élő kanadai homárt fogunk megfőzni melyeket azonnal és forrón szervírozunk., de sok más gasztronómia csoda is kíséri majd az óceánok királyát.

A vacsoraestünk alkalmával meghívjuk Önt egy olyan különleges világba az óceánok közegébe, honnan finomabbnál-finomabb különleges, ízletes, egészséges és nem mindennapi gasztronómiai csodák kerülhetnek az Önök asztalára, emelve és feledhetetlenné téve az eseményt. Ha velünk tart e különleges utazáson, bemutatjuk Önnek kínálatunkat melyhez hasonlót még nem láthatott a hazai gasztronómiai palettán és biztosíthatjuk Önt arról, hogy amennyiben megtisztel minket bizalmával, egy olyan különleges élményben lesz része melyre még évek múlva is emlékezni fog.

Naplemente, baldachinos ágyak, tengerparti hangulat Budapest tengerpartján a Lupa-tó fehér homokján.  Élővíz, fáklyák, csillagok, tengerparti hangulat, életérzés, naplemente, osztriga, pezsgő és homár  =  az élet szép. 


Deluxe clambake New England menü:


Hideg előétel:

vegyes zöld salátamix, kecskesajttal konyak marinált dióval, grillezett körtével, édes és fűszeres 4 paprikás mézes dresszing-el tálalva

Meleg előétel:

Osztriga Rockefeller, francia osztrigák (2 db) spenóttal, shalotta hagymával, pernod-al grillen sütve

Leves:

Eredeti és autentikus amerikai New England clamchowder (kagylóleves) mely gazdag, illetve krémes és az egyik legnépszerűbb ételünk

Főétel:

600 grammos élő kanadai homár vörösre főzve páncéljában, grillezett édeskömény steak-el, vajban párolt shalotta hagymamártással és sáfrányszórt olvasztott vajjal szervírozva

Köret:

Yukon-gold francia baby burgonyák héjukban főzve majd fokhagymával és shalotta hagymával együtt roston megsütve, zöldfűszeres vajjal tálalva

krémes-tejszínes garnélarák rizottó melyhez hidegvízű norvég koktélgarnélákat használunk

chardonnay fehérborban párolt feketekagyló, borotvakagyló és fekete tigrisgarnéla forrón tálalva, fehérbor, fokhagyma, paradicsom krémes gazdag mártásban szervírozva, spanyol Chorizo-val

kukoricaliszt-ből készült házi sütésű zsemlék Jalapeno chili-paprika fűszerolajjal

Desszert:

forró ananász, mangó és alma grillezve, édes gyömbér és citrom joghurt mártással

Egyéb rendelhető kínálatunk:

Maryland crabcake (rákfasirt) az Myfish Seafood Bar and grill méltán népszerű terméke 1950 Ft / db

Zöldfűszerekkel érlelt csirkemell filé grillezve tárkonyos mézes citrommártással     1950 Ft / db

21 napig érlelt sirloin vagy ribeye steak krémes zöldborsmártással szervírozva       3500 Ft/ db


Részvétel:

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött (név, telefonszám, vendéglétszám) megadásával a peter.szabo@osztrigasommelier.hu címen az eseményt megelőző hétfő estig.

A menüsor ára 30 000 Ft és magában foglalja a komplett menüsort mely NEM degusztációs menü. Nincsenek mikrokozmoszok a tányéron, egy igazán kiadós és finom vacsoraestet szervezünk.

Jó hír: repetára és elvitelre is készülünk majd. 

Osztriga és Pezsgőbár

A vacsoraest alatt beüzemeljük osztriga és pezsgőbárunkat is melynek kínálata a következő:

  • Dutch creuse sziklaosztriga No1 (Crassostrea gigas)
  • Belon No2 (Ostrea edulis)
  • Gillardeau No2 (Crassostrea gigas)

A regisztráció 50% előleg pénzügyi teljesítése után aktualizálódik és kérjük siessen, mert max. 40 fővel tudunk kalkulálni..

Helyszín:

Myfish beach terrace
Lupa tó 2011 Budakalász Tó u 1 sz.

Időpont:  

2019.08.01. csütörtök 20:00-23:00

Parkolás:

Sport parkoló

Érkezés:

19:30-19:45

Vacsoraest kezdete:

20:00

A vacsoraest ára tartalmazza még:

welcome drink

Helyszíni fizetés:
​készpénz / bankkártya

Eső esetén a befizetett előleg, felhasználható és beváltható más vacsoraestjeinken.

Magyarország elsőrangú és kivételes borainak legjava is elérhetőek a vacsoraesteken!

A "Juliet Victor" név az elegancia lényegének és a legmagasabb minőség iránti elkötelezettség szimbóluma.
Mádon, az UNESCO világörökség részévé nyilvánított, történelmi, tokaji borvidék területén található a Juliet Victor borászat – egy kivételesen gazdag terroir, amely sokrétű termőtalajok találkozásából keletkezett.
A Juliet Victor, kivételes borai és gazdag terroirja révén a legnemesebb borok egyik megalkotója.
Célunk, hogy a Juliet Victor egyedi tételeit kóstolva az általam megálmodott és elkészített ínyenc tengeri ételpárosításokkal egy újabb szintű élményt hozzunk létre vendégeink számára!