Gourmet street food könnyedén
.25

Gourmet street food könnyedén

Péntek, 18:00-21:00359 napja
Eurest Átrium Park, tankonyhaBudapest, Váci út 45, 1138 Magyarország

Napjaink egyik meghatározó gasztronómiai trendje a „street food”, az utcai ételek világa. Képzésünk alkalmával ezt a világot mi most otthoni körülmények közé helyezzük be.

Az ételek egészségesek, finomak, egyszerűek, olcsók és emellett természetesen családbarátok. Ezen képzésünk elsősorban azoknak szól, akik nem akarnak órákat eltölteni a konyhában bonyolult és időrabló receptek megvalósításával, illetve azoknak a gyakorló szülőknek, akiknek eddig sehogyan sem sikerül becsempészni a halételeket gyermekei gasztro-mindennapjaiba.

A legtöbb családban számtalanszor elhangzott mondatok csemetéink szájából: „nem szeretem a halat, MERT úgy néz ki, mint egy hal, MERT olyan íze van, mint egy halnak, MERT olyan szaga van, mint egy halnak...”

Nos e kihívásokkal már mi magunk is sokszor szembesültünk, így az oktatás során bemutatásra kerülő alapanyagokat és elkészítésre szánt ételeket legalább százszor leteszteltettük már saját családunkban is. „Tesztalanyaink” voltak gyermekeink, ismerőseink és számtalan „gourmand” vásárlónk is. Az így kidolgozott, finomhangolt receptjeink eddig osztatlan sikert értek el.

A képzés során megtanulhatjuk, milyen is a tökéletes fish and chips, mi az a remoulade mártás, mitől ropogós és aranysárga a bunda és mitől lesz belül puha, kívül pedig roppanós a sültburgonya. Lehet-e lazacból is burgert készíteni, mely gyorsan elkészül, egészséges és ráadásul igen finom is? Hogyan kell kiolvasztani, tisztítani a garnélát, hogy az marinálva át tudjon alakulni gourmet street food ráknyárssá? Lehet, hogy a kagylótál nem csak a franciákra jellemző és lehet-e barnasörrel párolni? Sok-sok kérdés és még több válasz.

Ez a képzés Önnek szól, amennyiben a fenti alapanyagok és ezen ételek Önnek is felkeltették érdeklődését.

Részvétel

A képzésen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, adja meg a képzés nevét, időpontját és a vendéglétszámot. A válaszlevélben tájékoztatjuk a kondíciókról.

A képzésen való részvétel díja: 15.000,- Ft/fő