Ízelítő a hal és a seafood gasztronómiából
.6

Ízelítő a hal és a seafood gasztronómiából

Péntek, 18:00-21:00317 napja
Eurest Átrium Park, tankonyhaBudapest, Váci út 45, 1138 Magyarország

Ez a képzés azoknak ajánlott, akik általánosságban szeretnék megismerni a halak és tengeri ételek gasztronómiáját. Mindenből jut egy kis ízelítő: lazac, durbincs, óriásgarnéla, langusztin, osztriga, feketekagyló.

A képzés során megtanulhatjuk, hogyan kell előkészíteni illetve elkészíteni ezeket az alapanyagokat, milyen is a szakszerű filézés, tisztítás és osztrigabontás. Kiderül, mire kell leginkább figyelni már vásárláskor, megismerhetjük a leggyakoribb hőkezelési módokat, többek között a párolást, gőzölést, különböző sütési formákat, és mindezekkel együtt, hogyan érhetjük el azt, hogy ideális állagú legyen a halunk.

Ezeken felül megtanulhatunk pácolni, marinálni is, ízelítőt kaphatunk a fűszerezési praktikákból, vagyis hogy mit érdemes használnunk, mit célszerű elkerülnünk, hogy érvényesüljön a hal természetes íze. Hideg és meleg recepteket egyaránt elsajátíthatunk a képzés során és már egyetlen alkalom után sokkal magabiztosabban vághatunk neki egy-egy különleges halrecept elkészítéséhez.

Részvétel

A képzésen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, adja meg a képzés nevét, időpontját és a vendéglétszámot. A válaszlevélben tájékoztatjuk a kondíciókról.

A képzésen való részvétel díja: 15.000,- Ft/fő