Lazacvariációk a tartártól a steakig
.23

Lazacvariációk a tartártól a steakig

Péntek, 18:00-21:00422 napja
Eurest Átrium Park, tankonyhaBudapest, Váci út 45, 1138 Magyarország

Bemutatjuk az lazacot: fennkölt, nemes és ízletes, ráadásul még jó a PR-ja is. Mindenki ismeri, sokan szeretik, mégsem tudja mindenki jól elkészíteni. Ennek legfőbb oka – jó magyar szokás szerint –, hogy rendszerint túl hőkezelik.

A hőkezelési módok bemutatásakor megtudhatjuk, hogy kell ideális állagúra sütni a halat, hogyan kell posírozni, párolni avagy serpenyőben sütni. Kiderül, milyen az ideális fűszerezés, hogyan készíthetünk hozzá passzoló mártást, és milyen köretek egészítik ki legjobban a lazac ízvilágát. Nagyszerű receptúrák a lazac krémlevestől a tatáron át a gravlax-ig. Megtudhatjuk, hogy mire figyeljünk oda az előkészítésnél és hogyan tudunk pillangóra vágva 1 perc alatt megsütni egy lazacfilét. Hogyan kell kifiléznünk egy 6 kg-os lazacot? Hogyan kell megnyúznunk a filét? Mi a pin bone? Melyek a lazac legfinomabb részei?

Sok-sok kérdés, amire választ kap a hallgató, amennyiben ezt a képzésünket választja. A tréning során nemzetközi vizekre is hajózunk, használunk recepteket Ázsiából, Skandináviából és természetesen a Brit-szigetekről is.

Részvétel

A képzésen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, adja meg a képzés nevét, időpontját és a vendéglétszámot. A válaszlevélben tájékoztatjuk a kondíciókról.

A képzésen való részvétel díja: 15.000,- Ft/fő