Rákásszunk közösen - rákételek a garnélától a homárig
.20

Rákásszunk közösen - rákételek a garnélától a homárig

Péntek, 18:00-21:00394 napja
Eurest Átrium Park, tankonyhaBudapest, Váci út 45, 1138 Magyarország

Ezen képzésünk jelmondata: minden, amit a rákokról és a rákgasztronómiáról tudni illik.

Bevezetés a garnélák, a tarisznyarákok az édesvízi rákok, a homár és a languszták világába. A képzésen olyan alapanyagokkal ismerkedhetnek meg, amelyeket a legtöbb ember még nem is kóstolt. Megtanulhatjuk, hogyan kell szakszerűen tisztítani, illetve előkészíteni a sósvizek e nemes élőlényeit.

Ezeken felül a világ számos tájáról a konyhák legnépszerűbb receptjei is „terítékre” kerülnek. Élő homár, scampi, tarisznyarák, óriásgarnéla és languszta – csupa olyan alapanyag, ami már itthon is beszerezhető, de mégsem merjük megvenni, mert nem tudjuk, hogyan kell velük bánni.

Ezen képzésünk olyan szakavatott ínyenccé változtat mindenkit, akinemcsak értékelni, hanem elkészíteni is tudja ezeket a különlegességeket. Az oktatás során megismerkedhetünk olyan nagyszerű receptúrákkal, mint a Homár thermidor, shrimp scampi, de megtanulunk recepteket a mediterrán és ázsiai gasztrokultúrákból is.

Részvétel

A képzésen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, adja meg a képzés nevét, időpontját és a vendéglétszámot. A válaszlevélben tájékoztatjuk a kondíciókról.

A képzésen való részvétel díja: 15.000,- Ft/fő