Tárkonyos háromhal leves (lazac-tőkehal-makréla)
Három nagyszerű ízű hal, három különleges ízű hal, három különböző ízű hal - együtt mégis egy csodálatos ízkavalkád, az aromák orgiája, egy valóságos gasztronómiai szimfónia. 
Grillezett polipcsáp, krémes tenger gyümölcsei rizottóval
Számtalan mediterrán országban hangsúlyos szerepet kap a polip, és a csodálatos nyolckarúból készített ételek mindig helyet követelnek maguknak az asztalon, csakúgy mint Japánban, ahol sashiminak elkészítve is tökéletes. A köret meghatározása néha sokkal nagyobb nehézséget okoz, mint maga a főétel kigondolása. Általános szabály az, hogy nem szabad hagyni azt, hogy a köret elnyomja magát az ételt és uralkodjon a tányéron. Aranyszabály, melyet mi most mégis megszegünk, hiszen Olaszországban járunk ahonnan világhódító útjára indult el az olasz gasztronómia egyik ékköve, az egyszerűségében is zseniális rizottó.