• Magazin
    • Receptek
    • Tippek-trükkök
    • Aktualitások
    • Tudásbázis
    • Eseménynaptár
  • Szenvedélyünk a hal
    • Hal a tökéletes étel
    • Amit az édesvízi halakról tudni kell
    • Amit a tengeri halakról tudni kell
    • Amit a rákokról tudni kell
    • Amit a kagylókról tudni kell
    • Amit a fejlábúakról tudni kell
    • Amit vásárláskor tudni kell
    • Fajok és szezonalitás
    • Az R betűs hónapok misztikuma
    • Fenntarthatóság
  • Főzőiskola
    • Az ízek világa
    • A borok világa
    • Receptgyűjtemény
    • Kés, a konyha lelke
    • Hőkezelési eljárások
    • Útmutató a hőkezelési időkhöz
    • Útmutató a húsok textúrájához
    • Útmutató a szakszerű tároláshoz
    • Hal a mélyhűtőben
    • Bontási modul és veszteség kalkuláció
    • Filézési, előkészítési, szeletelési technikák, trükkök
  • Hal az egészséges élvezet
    • Omega 3
    • Kalóriatáblázat
    • Allergén információ
    • Kölyök kikötő
  • Hal enciklopédia
  • Szolgáltatásaink
    • Halakadémia
    • Képzéseink
    • GYIK
    • Osztrigasommelier
    • Vacsoraestek
    • Homár Party Service
Rólunk Szabó Péter Kapcsolat MyFish Blog
  • Magazin
    • Receptek
    • Tippek-trükkök
    • Aktualitások
    • Tudásbázis
    • Eseménynaptár
  • Szenvedélyünk a hal
    • Hal a tökéletes étel
    • Amit az édesvízi halakról tudni kell
    • Amit a tengeri halakról tudni kell
    • Amit a rákokról tudni kell
    • Amit a kagylókról tudni kell
    • Amit a fejlábúakról tudni kell
    • Amit vásárláskor tudni kell
    • Fajok és szezonalitás
    • Az R betűs hónapok misztikuma
    • Fenntarthatóság
  • Főzőiskola
    • Az ízek világa
    • A borok világa
    • Receptgyűjtemény
    • Kés, a konyha lelke
    • Hőkezelési eljárások
    • Útmutató a hőkezelési időkhöz
    • Útmutató a húsok textúrájához
    • Útmutató a szakszerű tároláshoz
    • Hal a mélyhűtőben
    • Bontási modul és veszteség kalkuláció
    • Filézési, előkészítési, szeletelési technikák, trükkök
  • Hal az egészséges élvezet
    • Omega 3
    • Kalóriatáblázat
    • Allergén információ
    • Kölyök kikötő
  • Hal enciklopédia
  • Szolgáltatásaink
    • Halakadémia
    • Képzéseink
    • GYIK
    • Osztrigasommelier
    • Vacsoraestek
    • Homár Party Service

Filézési, előkészítési, szeletelési technikák, trükkök

6 cikk
Tőkehal filézés
  • Filézés
  • Tőkehal

Tőkehal filézés

2017. november 10.

Süllő filézés
  • Süllő
  • Filézés

Süllő filézés

2017. november 10.

Sima lepényhal filézése
  • Sima lepényhal

Sima lepényhal filézése

2017. november 09.

Pisztráng füstölése
  • Pisztráng

Pisztráng füstölése

2017. november 08.

Osztriga nyitása
  • Osztriga

Osztriga nyitása

2017. november 07.

12»
  • Menüpontok
    • Az ízek világa
    • A borok világa
    • Receptgyűjtemény
    • Kés, a konyha lelke
    • Hőkezelési eljárások
    • Útmutató a hőkezelési időkhöz
    • Útmutató a húsok textúrájához
    • Útmutató a szakszerű tároláshoz
    • Hal a mélyhűtőben
    • Bontási modul és veszteség kalkuláció
    • Filézési, előkészítési, szeletelési technikák, trükkök
  • Közösségi hálózatunk
  • Kövess minket instagramon
  • Címkék
    Filézés Tőkehal Süllő Sima lepényhal Pisztráng Osztriga Homár Homár darabolása

Kövess minket Instagramon

Ugrás az oldal tetejére
© Copyright 2017 - MyFish.hu - Minden jog fenntartva
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Impresszum
Powered by PaprikaSoft CMS
  • Magazin
    • Receptek
    • Tippek-trükkök
    • Aktualitások
    • Tudásbázis
    • Eseménynaptár
  • Szenvedélyünk a hal
    • Hal a tökéletes étel
    • Amit az édesvízi halakról tudni kell
    • Amit a tengeri halakról tudni kell
    • Amit a rákokról tudni kell
    • Amit a kagylókról tudni kell
    • Amit a fejlábúakról tudni kell
    • Amit vásárláskor tudni kell
    • Fajok és szezonalitás
    • Az R betűs hónapok misztikuma
    • Fenntarthatóság
  • Főzőiskola
    • Az ízek világa
    • A borok világa
    • Receptgyűjtemény
    • Kés, a konyha lelke
    • Hőkezelési eljárások
    • Útmutató a hőkezelési időkhöz
    • Útmutató a húsok textúrájához
    • Útmutató a szakszerű tároláshoz
    • Hal a mélyhűtőben
    • Bontási modul és veszteség kalkuláció
    • Filézési, előkészítési, szeletelési technikák, trükkök
  • Hal az egészséges élvezet
    • Omega 3
    • Kalóriatáblázat
    • Allergén információ
    • Kölyök kikötő
  • Hal enciklopédia
  • Szolgáltatásaink
    • Halakadémia
    • Képzéseink
    • GYIK
    • Osztrigasommelier
    • Vacsoraestek
    • Homár Party Service

A weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson.

Értettem, elfogadom