Hogy mit csinálunk?

A válasz egyszerű. Mi vagyunk a halkereskedelem és halas tematikákra épülő gasztronómiai szolgáltatások tengeri sója.

Halkereskedők vagyunk és szakácsok. Csak annyit teszünk, hogy átadjuk tudásunkat. Ezt csináljuk több mint 15 éve és ezt fogjuk csinálni a következő 15 évünkben is. Törekszünk a legfrissebb alapanyagok beszerzésére a hazai kereskedelmi szektorból, illetve a világ halpiacairól, természetesen a fenntarthatóság alapelveinek betartásával és megpróbáljuk átadni azt a tudást, amivel rendelkezünk.

Egyszerűen hangzik, de korántsem az

Hiszen mind kereskedelmi gyakorlatunk, mind gasztronómiai tudásunk rengeteg"know-how"-t takar, amit hosszú évek során sajátítottunk el. 


Halkereskedők vagyunk és szakácsok. Ennyi az egész...

Szakmai alázat, elhivatottság és misszió. Ez a három szó elegendő arra, hogy jellemezni tudjuk működésünket. Ez nem egy olyan dolog, amit iskolában vagy bármilyen menedzsment tréningen meg lehet tanulni. Erre születni kell...