• Magazin
    • Receptek
    • Tippek-trükkök
    • Aktualitások
    • Tudásbázis
    • Eseménynaptár
  • Szenvedélyünk a hal
    • Hal a tökéletes étel
    • Amit az édesvízi halakról tudni kell
    • Amit a tengeri halakról tudni kell
    • Amit a rákokról tudni kell
    • Amit a kagylókról tudni kell
    • Amit a fejlábúakról tudni kell
    • Amit vásárláskor tudni kell
    • Fajok és szezonalitás
    • Az R betűs hónapok misztikuma
    • Fenntarthatóság
  • Főzőiskola
    • Az ízek világa
    • A borok világa
    • Receptgyűjtemény
    • Kés, a konyha lelke
    • Hőkezelési eljárások
    • Útmutató a hőkezelési időkhöz
    • Útmutató a húsok textúrájához
    • Útmutató a szakszerű tároláshoz
    • Hal a mélyhűtőben
    • Bontási modul és veszteség kalkuláció
    • Filézési, előkészítési, szeletelési technikák, trükkök
  • Hal az egészséges élvezet
    • Omega 3
    • Kalóriatáblázat
    • Allergén információ
    • Kölyök kikötő
  • Hal enciklopédia
  • Szolgáltatásaink
    • Halakadémia
    • Képzéseink
    • GYIK
    • Osztrigasommelier
    • Vacsoraestek
    • Homár Party Service
Rólunk Szabó Péter Kapcsolat MyFish Blog
  • Magazin
    • Receptek
    • Tippek-trükkök
    • Aktualitások
    • Tudásbázis
    • Eseménynaptár
  • Szenvedélyünk a hal
    • Hal a tökéletes étel
    • Amit az édesvízi halakról tudni kell
    • Amit a tengeri halakról tudni kell
    • Amit a rákokról tudni kell
    • Amit a kagylókról tudni kell
    • Amit a fejlábúakról tudni kell
    • Amit vásárláskor tudni kell
    • Fajok és szezonalitás
    • Az R betűs hónapok misztikuma
    • Fenntarthatóság
  • Főzőiskola
    • Az ízek világa
    • A borok világa
    • Receptgyűjtemény
    • Kés, a konyha lelke
    • Hőkezelési eljárások
    • Útmutató a hőkezelési időkhöz
    • Útmutató a húsok textúrájához
    • Útmutató a szakszerű tároláshoz
    • Hal a mélyhűtőben
    • Bontási modul és veszteség kalkuláció
    • Filézési, előkészítési, szeletelési technikák, trükkök
  • Hal az egészséges élvezet
    • Omega 3
    • Kalóriatáblázat
    • Allergén információ
    • Kölyök kikötő
  • Hal enciklopédia
  • Szolgáltatásaink
    • Halakadémia
    • Képzéseink
    • GYIK
    • Osztrigasommelier
    • Vacsoraestek
    • Homár Party Service

Fajok és szezonalitás

Ez a kis útmutató segít önnek eligazodni a fajok útvesztőjében és abban, hogy mennyire fontos a szezonalitás a halgasztronómiában.

Fajok és szezonalitás


  • Közösségi hálózatunk
  • Kövess minket instagramon
  • Menüpontok
    • Hal a tökéletes étel
    • Amit az édesvízi halakról tudni kell
    • Amit a tengeri halakról tudni kell
    • Amit a rákokról tudni kell
    • Amit a kagylókról tudni kell
    • Amit a fejlábúakról tudni kell
    • Amit vásárláskor tudni kell
    • Fajok és szezonalitás
    • Az R betűs hónapok misztikuma
    • Fenntarthatóság
  • Legfrissebbek
    Tonhal, az óceánok szürke marhái
    Tonhal, az óceánok szürke marhái
    2018. március 26.
    Langusztin, avagy az óceánok kishercege
    Langusztin, avagy az óceánok kishercege
    2018. március 24.
    Scampi tárkonyos-petrezselymes-zöldfűszeres vajkrémmel, sütőben sütve
    Scampi tárkonyos-petrezselymes-zöldfűszeres vajkrémmel, sütőben sütve
    2018. március 24.
    Tárkonyos háromhal leves (lazac-tőkehal-makréla)
    Tárkonyos háromhal leves (lazac-tőkehal-makréla)
    2018. március 21.
    Ínyencség vagy szimbólum? Együnk fésűkagylót vagyis Szent-Jakabot
    Ínyencség vagy szimbólum? Együnk fésűkagylót vagyis Szent-Jakabot
    2018. március 21.

Kövess minket Instagramon

Ugrás az oldal tetejére
© Copyright 2017 - MyFish.hu - Minden jog fenntartva
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Impresszum
Powered by PaprikaSoft CMS
  • Magazin
    • Receptek
    • Tippek-trükkök
    • Aktualitások
    • Tudásbázis
    • Eseménynaptár
  • Szenvedélyünk a hal
    • Hal a tökéletes étel
    • Amit az édesvízi halakról tudni kell
    • Amit a tengeri halakról tudni kell
    • Amit a rákokról tudni kell
    • Amit a kagylókról tudni kell
    • Amit a fejlábúakról tudni kell
    • Amit vásárláskor tudni kell
    • Fajok és szezonalitás
    • Az R betűs hónapok misztikuma
    • Fenntarthatóság
  • Főzőiskola
    • Az ízek világa
    • A borok világa
    • Receptgyűjtemény
    • Kés, a konyha lelke
    • Hőkezelési eljárások
    • Útmutató a hőkezelési időkhöz
    • Útmutató a húsok textúrájához
    • Útmutató a szakszerű tároláshoz
    • Hal a mélyhűtőben
    • Bontási modul és veszteség kalkuláció
    • Filézési, előkészítési, szeletelési technikák, trükkök
  • Hal az egészséges élvezet
    • Omega 3
    • Kalóriatáblázat
    • Allergén információ
    • Kölyök kikötő
  • Hal enciklopédia
  • Szolgáltatásaink
    • Halakadémia
    • Képzéseink
    • GYIK
    • Osztrigasommelier
    • Vacsoraestek
    • Homár Party Service

A weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson.

Értettem, elfogadom