Képzéseink három óra hosszúságúak és egységesen 18.00 órakor kezdődnek.
Kérjük, hozzon magával tollat és füzetet, amennyiben jegyzeteket szeretne készíteni.
Kötényt biztosítunk, de a biztonság szempontjából viseljen csúszásmentes, zárt cipőt.
Maximum 14-16 fő vesz részt a képzésen egyidőben.
Minden képzésünk egyformán van felépítve, az első fele elméleti oktatás (biológia, kereskedelem alapanyag ismeret, receptúrák bemutatása). Az oktatás második fele gyakorlati főzés 3-4 fős csoportokban.
Mivel ez egy kötetlen és laza főzőiskolai képzés, természetesen mértékkel szabad.
Erre sajnos nincs lehetőség.
Létszámtól függően, legfeljebb 3-4 fő.
Kérjük küldjön e-mailt az akademia@myfish.hu e-mail címre. Adja meg a képzés nevét, időpontját és a vendéglétszámot. A válaszlevélben tájékoztatjuk a kondíciókról.
Klasszikus és modern receptúrákat használunk a világ konyháiról, a szezonalitás figyelembevételével.
Oktatásaink egységesen 15 000 Ft-ba kerülnek. A homáros rendezvényeink valamennyivel drágábbak.
Népszerű képzéseinkre nagyon gyorsan elfogynak a helyek, javasoljuk 2-3 héttel hamarabb elküldeni a foglalást.
Ügyfélszolgálatos munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.
A részvételi díj 50%-át kérjük előlegként átutalni. Foglalása az előleg jóváírása után aktualizálódik, melyről e-mailben tájékoztatjuk.
Foglalás után 24 óráig tartjuk a helyet.
Előleg visszafizetésére sajnos lehetőség nincs, viszont helyét átruházhatja másra és küldhet maga helyett valaki mást.
Természetesen igen, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatos munkatársunkkal az akademia@myfish.hu email címen.
A Myfish Halakadémia halgasztronómia előadója Szabó Péter.