Osztrigasommelier

Mobil osztrigabár

Az osztrigakereskedelem egy gyönyörű hivatás, amit csak szívvel és lélekkel lehet csinálni. Ami kell hozzá: szakmai hozzáértés, elhivatottság, a szakma szeretete, küldetéstudat és sok-sok munka.

Mi, az Osztrigasommelier munkatársai, szeretjük a szakmánkat, szeretünk sokat dolgozni és szeretjük azt, amikor a vendégeinket maximálisan ki tudjuk szolgálni. Büszkék vagyunk arra, amit eddig elértünk és mindig előre tekintünk, új kihívásokat keresve. Nem lehet olyan messze az óceán és nem lehet olyan mély a tenger, hogy ne tudjunk, bármilyen osztrigát beszerezni melyet ínyenc vendégeink megkívánnak.

Minőségi vendéglátás

Cégünk mobil osztrigabárja, széles szortimentje, munkatársaink szakértelme, szolgáltatási körünk és megbízhatóságunk egy új fogalom a magyarországi vendéglátó szektoron belül. Bárhol és bármilyen eseményre igénybe vehet minket, ahol igény van a minőségi illetve különleges szolgáltatásra és elsődleges célja a vendégei felhőtlen kikapcsolódása valamint örömteli szórakozása. A látványos osztriga bor- és pezsgőbár egy igazi különlegesség és garantáltan a legnagyobb látványosság lesz a rendezvényén, hiszen az óceánok e nemes élőlényét elérhető és élet közeli helyzetbe hozzuk, mindezt egy 21. századi technológia és a klasszikus stílust ötvöző látványvilág segítségével. Bármilyen jellegű és méretű esküvő, fesztivál, céges vagy magán rendezvény professzionális kiszolgáló partnere az Osztriga-sommelier mobil osztrigabárja.

Megrendelőink között vannak neves pezsgőpincészetek, borászatok, esküvő és rendezvényszervező cégek is, de természetesen minden olyan magánrendezvényen részt veszünk, ahol igény van a minőségi vendéglátásra.

Az osztrigafogyasztás befejező művelete az osztriga kinyitása, annak elfogyasztása illetve a megelégedett, örömteli mosoly az arcokon, valamint a számtalanszor elhangzott mondat: az élet szép. Az osztrigakereskedelem azonban túlmutat ezen, hiszen az óceánok vizei elég messze vannak és ez a specifikus, nagy szakértelmet igénylő hivatás komoly háttérmunkát igényel mind a beszerzés, mind a logisztika területén.

Szabó Péter neve egybeforrt a megalkuvást nem tűrő professzionális hal és kagylókereskedelemmel, a mindig ultra friss áru beszerzésével és értékesítésével illetve a magas szintű gasztronómiai szolgáltatásokkal. Missziója és filozófiája az, hogy cége a Myfish Kft és catering brandje az Osztrigasommelier segítségével, a minél több gourmet kalandort tudjon elcsábítani és őket felfedezőútra vinni az óceánok halk-hűvös és sós közegébe.

Osztrigáink

Missziónknak tekintjük, az anyatermészet természetes fenntarthatóságának elősegítését, ezért csakis a legmegbízhatóbb és legelhivatottabb, küldetéstudatos osztrigatenyésztők osztrigáit forgalmazzuk elsősorban Európa partjai mellől. Franciaország, Írország, Hollandia. Három ország, számtalan osztrigatenyésztő régió és több száz osztriga merroir, ahonnan osztrigáink érkezhetnek, a legkülönbözőbb méretben, formában és ízben. Gondos és hosszadalmas tesztelések illetve kóstolások után állítottuk össze végleges osztriga szortimentünket, melyek felölelik Európa legnagyobb brandjeit:  Gillardeau Belon, Tsarskaya, Irish donegal, Galway, Fine de claires, Prat-Ar-Coum, Geay, Majestic, Muirgen, Speciales de claires, Dutch creuse, Royal cabanon, Boudeuse, Baie ’d Isigny, Cadoret, Thaeron, Prins, Pearl le noir, stb...

Szortimentünkben nagyszerűen elférnek egymás mellett a francia partszakaszról: Normandia, észak és dél Bretagne, Pays de Loir, Marennes ’d Oleron, Arcachon, Földközi-tenger, a szeles és vad írországi régiókból, Donegal öböl, Galway és a csendesebb kiegyensúlyozottabb holland partokról Yersekee származó osztrigák.

Büszkék vagyunk osztrigakínálatunkra, és arra, hogy Európa legnevesebb osztrigatenyésztőinek az osztrigáit forgalmazhatjuk. Az osztrigák a természet ajándékai számunkra, és az osztrigakereskedelmet nagymértékben befolyásolja az évszakok változása, a szezonalitás, az árapály és a dagály, az osztrigák szaporodási ciklusa illetve az óceánok illetve tengerek távolsága.

A frissesség megőrzésére irányuló törekvéseinknek köszönhetően automatizált és megalkuvást nem tűrő logisztikai és működési mechanizmussal rendelkezünk azért, hogy mindig a legjobb, legfrissebb prémium osztrigákkal tudjuk segíteni vásárlóink gasztronómiai mindennapjait.

Kérje ajánlatunkat vagy írjon nekünk a peter.szabo@osztrigasommelier.hu e-mail címre és rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.