Négyfogásos vacsoramenüink egy workshoppal egybekötött előadással kezdődnek, mellyel az a célunk, hogy vendégeink ne csak elfogyasszák ételeinket, de meg is tudjanak ismerkedni alapanyagainkkal, hogy legközelebb, amikor egy halkereskedés felé járnak, a halak, rákok és fejlábúak már ismeretlen ismerősként köszönthessék őket. Dolgozunk tonhallal, kardhallal, homárral és Szent-Jakab kagylóval. Használunk receptúrákat a világkonyhákból, hogy ízletes és klasszikus halleveseinkkel tudjunk Önöknek kedveskedni. Bouillabaisse, Cacciucco, Norvég halleves, vagy toszkán tenger gyümölcsei levest is százszor megfőztük már, de előételben is erősek vagyunk hiszen gravlaxunk, ceviche-énk illetve tonhal tatárunk megállná a helyét bármely több csillagos étterem étlapján is.
Soron következő vacsoraestjeinkről az eseménynaptárunkban talál bővebb információt.