• Magazin
    • Receptek
    • Tippek-trükkök
    • Aktualitások
    • Tudásbázis
    • Eseménynaptár
  • Szenvedélyünk a hal
    • Hal a tökéletes étel
    • Amit az édesvízi halakról tudni kell
    • Amit a tengeri halakról tudni kell
    • Amit a rákokról tudni kell
    • Amit a kagylókról tudni kell
    • Amit a fejlábúakról tudni kell
    • Amit vásárláskor tudni kell
    • Fajok és szezonalitás
    • Az R betűs hónapok misztikuma
    • Fenntarthatóság
  • Főzőiskola
    • Az ízek világa
    • A borok világa
    • Receptgyűjtemény
    • Kés, a konyha lelke
    • Hőkezelési eljárások
    • Útmutató a hőkezelési időkhöz
    • Útmutató a húsok textúrájához
    • Útmutató a szakszerű tároláshoz
    • Hal a mélyhűtőben
    • Bontási modul és veszteség kalkuláció
    • Filézési, előkészítési, szeletelési technikák, trükkök
  • Hal az egészséges élvezet
    • Omega 3
    • Kalóriatáblázat
    • Allergén információ
    • Kölyök kikötő
  • Hal enciklopédia
  • Szolgáltatásaink
    • Halakadémia
    • Képzéseink
    • GYIK
    • Osztrigasommelier
    • Vacsoraestek
    • Homár Party Service
Rólunk Szabó Péter Kapcsolat MyFish Blog
  • Magazin
    • Receptek
    • Tippek-trükkök
    • Aktualitások
    • Tudásbázis
    • Eseménynaptár
  • Szenvedélyünk a hal
    • Hal a tökéletes étel
    • Amit az édesvízi halakról tudni kell
    • Amit a tengeri halakról tudni kell
    • Amit a rákokról tudni kell
    • Amit a kagylókról tudni kell
    • Amit a fejlábúakról tudni kell
    • Amit vásárláskor tudni kell
    • Fajok és szezonalitás
    • Az R betűs hónapok misztikuma
    • Fenntarthatóság
  • Főzőiskola
    • Az ízek világa
    • A borok világa
    • Receptgyűjtemény
    • Kés, a konyha lelke
    • Hőkezelési eljárások
    • Útmutató a hőkezelési időkhöz
    • Útmutató a húsok textúrájához
    • Útmutató a szakszerű tároláshoz
    • Hal a mélyhűtőben
    • Bontási modul és veszteség kalkuláció
    • Filézési, előkészítési, szeletelési technikák, trükkök
  • Hal az egészséges élvezet
    • Omega 3
    • Kalóriatáblázat
    • Allergén információ
    • Kölyök kikötő
  • Hal enciklopédia
  • Szolgáltatásaink
    • Halakadémia
    • Képzéseink
    • GYIK
    • Osztrigasommelier
    • Vacsoraestek
    • Homár Party Service

Seafood Sunset Dinner

Egyedülálló, izgalmas és extravagáns halvacsorák Szabó Péter halséf és osztrigasommelier prezentálásában, halak és tenger gyümölcsei vacsoraestek a Lupa-tónál, kéthetente.


Amit kínálunk

Legmagasabb minőségű prémium halakból és tenger gyümölcseiből készített globálisan inspirált ételek, exkluzív helyszín, helyszíni intimitás, odafigyelő személyre szabott gondoskodás és rálátás egy halas konyha rejtelmeire. Professzionális illetve jól képzett személyzet, izgalmas élmény és ételek, kellemes zene, finom borok valamint garantált szórakozás.

Vár mindenkit a Lupa-tó, kristálytiszta vízzel, fehér-homokos parttal és eddig még sosem látott vízi és vízparti élményekkel és szolgáltatásokkal. Egy darabka karibi érzés, pálmafák, baldachinos ágyak, egy darabka tengerpart a fővárostól mindössze tíz percre. Csillagok, fáklya, élő tűz, látványfőzés, gasztronómiai kalandozások. Páratlan életérzés varázslatos környezetben.

A több évtizedes halgasztronómiai tapasztalat birtokában, valamint a halkereskedelemben eltöltött évekre alapozva végezzük tevékenységünket vendégeink legnagyobb örömére. Szakértelmünk, elhivatottságunk és megalkuvást nem tűrő elvárásaink mind az alapanyagok, mind a munkatársaink tudását illetően feljogosít minket arra, hogy kijelenthessük, Budapest egyik legjobb halas konyháját visszük. Ételeink receptúrái érkezhetnek a nagyvilág minden részéből és mi nem akarunk semmit újragondolni. Nem alkalmazunk fúziós konyhát, nem"fine dining" stílusú ételeket készítünk és főleg nem mikrokozmoszokat varázsolunk a tányérra. Ételeink egészségesek, tartalmasak, de legfőképpen nagyon ízletesek. Inspirációink érkezhetnek a halak, rákok, kagylók világából. Izgalmas étel- és borpárosítások, klasszikus nemzetközi bevált receptúrák és látványos tálalástechnikák. 

Négyfogásos vacsoramenüink egy workshoppal egybekötött előadással kezdődnek, mellyel az a célunk, hogy vendégeink ne csak elfogyasszák ételeinket, de meg is tudjanak ismerkedni alapanyagainkkal, hogy legközelebb, amikor egy halkereskedés felé járnak, a halak, rákok és fejlábúak már ismeretlen ismerősként köszönthessék őket. Dolgozunk tonhallal, kardhallal, homárral és Szent-Jakab kagylóval. Használunk receptúrákat a világkonyhákból, hogy ízletes és klasszikus halleveseinkkel tudjunk Önöknek kedveskedni. Bouillabaisse, Cacciucco, Norvég halleves, vagy toszkán tenger gyümölcsei levest is százszor megfőztük már, de előételben is erősek vagyunk hiszen gravlaxunk, ceviche-énk illetve tonhal tatárunk megállná a helyét bármely több csillagos étterem étlapján is.

Soron következő vacsoraestjeinkről az eseménynaptárunkban talál bővebb információt.



Soron következő vacsoraestjeink:

    • Feketekagyló
    • Osztriga
    • Vacsoraest

    FEKETEKAGYLÓ – VONGOLE - SZÍVKAGYLÓ – BOROTVAKAGYLÓ - SZENT-JAKAB KAGYLÓ és természetesen az OSZTRIGA azaz kagylóételek hidegen-melegen

    2019. június 26.
    Ínyenc kagylóvacsora a Lupa tó homokos tengerpartján. Újszerű és megszokott kagylóételek a világ konyháiból klasszikus és újragondolt értelmezésben, hiszen receptúráink érkeznek Franciaországból, Olaszországból, Amerikából és Peruból.
    tovább
    • Kardhal
    • Polip
    • Vacsoraest
    • Homár

    KARDHAL - POLIP - Szent-JAKAB és HOMÁR halvacsora, azaz gasztrocsodák a vadvízek világából

    2019. július 18.
    Ínyenc halvacsora a Lupa tó homokos tengerpartján. Eredeti-különleges-extravagáns. Ez a három szó elegendő arra, hogy jellemezni tudjuk, soron következő vacsoraestünk tematikáját.
    tovább
    • Clambake
    • Homár
    • Vacsoraest

    Clambake avagy életérzés a keleti partról - Vacsoraest

    2019. augusztus 01.
    Homár varázslat – különleges homárvacsora a Lupa tó homokos tengerpartján. Különleges. Elegáns. Ízletes. Azaz, finom ételek az óceánból melyek kielégítik az Önök vágyait az élet örömei után.
    tovább
Tovább az eseménynaptárhoz
  • Menüpontok
    • Halakadémia
    • Képzéseink
    • GYIK
    • Osztrigasommelier
    • Vacsoraestek
    • Homár Party Service
  • Közösségi hálózatunk
  • Kövess minket instagramon
  • Eseménynaptár
    2023. március
    Hét Ke Sze Csü Pén Szo Vas
       1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31
    Összes esemény

Kövess minket Instagramon

Ugrás az oldal tetejére
© Copyright 2017 - MyFish.hu - Minden jog fenntartva
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Impresszum
Powered by PaprikaSoft CMS
  • Magazin
    • Receptek
    • Tippek-trükkök
    • Aktualitások
    • Tudásbázis
    • Eseménynaptár
  • Szenvedélyünk a hal
    • Hal a tökéletes étel
    • Amit az édesvízi halakról tudni kell
    • Amit a tengeri halakról tudni kell
    • Amit a rákokról tudni kell
    • Amit a kagylókról tudni kell
    • Amit a fejlábúakról tudni kell
    • Amit vásárláskor tudni kell
    • Fajok és szezonalitás
    • Az R betűs hónapok misztikuma
    • Fenntarthatóság
  • Főzőiskola
    • Az ízek világa
    • A borok világa
    • Receptgyűjtemény
    • Kés, a konyha lelke
    • Hőkezelési eljárások
    • Útmutató a hőkezelési időkhöz
    • Útmutató a húsok textúrájához
    • Útmutató a szakszerű tároláshoz
    • Hal a mélyhűtőben
    • Bontási modul és veszteség kalkuláció
    • Filézési, előkészítési, szeletelési technikák, trükkök
  • Hal az egészséges élvezet
    • Omega 3
    • Kalóriatáblázat
    • Allergén információ
    • Kölyök kikötő
  • Hal enciklopédia
  • Szolgáltatásaink
    • Halakadémia
    • Képzéseink
    • GYIK
    • Osztrigasommelier
    • Vacsoraestek
    • Homár Party Service

A weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattintson.

Értettem, elfogadom