Tippek-trükkök
Minden, amit a rákról tudni érdemes

Minden, amit a rákról tudni érdemes

A rákok az egyik legkedveltebb tengeri étel a világ minden táján. Ez a cikk átfogó útmutatót nyújt a rákról, beleértve a halászatát, az elkészítési...

Amit a kagylókról tudni kell

Amit a kagylókról tudni kell

Könnyen beszerezhető és finom húsuk miatt világszerte kedveltek a kagylók. Megélnek sokféle sótartalmú és hőmérsékletű vízben, de érzékenyen...

Amit a fejlábúakról tudni kell

Amit a fejlábúakról tudni kell

A fejlábúakból készíthető ételek nagyszerűek, ízletesek, egészségesek és nem utolsósorban nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetőek. Az ízük...

Gusztustalan, de finom: főzzünk polipot

Gusztustalan, de finom: főzzünk polipot

A görögök nagyon szeretik, sőt imádják a polipot, ezt a nyakigláb viziszörnyet, mely a görög tradicionális konyha egyik alappillérjét képezi, hiszen...

Amit a rákokról tudni kell

Amit a rákokról tudni kell

Rákok. Micsoda ínycsiklandozó falatok! Csakhogy a fajok és a fogalmak sokrétegűsége mérhetetlen. Hogyan igazodjunk el a homárok, languszták és...